En udredning tager form…

I løbet af de seneste 3 uger har der været fuld fart på tilværelsen herhjemme – det vil jeg fortælle lidt om i indlægget her.

En lille miniferie..
Vi har været på vores første lille ferie siden Anton blev født. Vi var en uge i sommerhus med mine forældre i Sønderjylland – rigtig dejligt og roligt, og en uge hvor Anton tog en række flotte skridt i retning af større stabilitet i især sin hovedkontrol. Meget opløftende dage!

Første gang vi for alvor ser hovedkontrol og stabilitet – meget overvældende!

MR-scanning
Hjemme fra sommerferien igen stod den på MR-scanning den 14. september.

Det var underligt at være tilbage på Hvidovre. Farverne på væggene var et tydeligt billede på mange af de minder, der pludselig skyllede ind over os – en meget speciel følelse.

Spøjst at se disse farver igen!

MR-scanningen var vi beredt på kunne tage et stykke tid at få svar på – men allerede en times tid efter scanningen var afsluttet stod en neurolog på hospitalsstuen.

“Vi har fundet en forsnævring oppe omkring nakken, og vi har henvist jer til neurokirugerne på Rigshospitalet. Mere kan vi ikke sige – i hører fra dem snarest” – det var beskeden.

Det var ikke en rar besked – men omvendt, så tænkte vi hurtigt at forsnævringen måske kunne forklare nogle af de fysiske udfordringer, som Anton har bøvlet med. Navnligt hovedkontrol og evnen til at dreje hovedet har været udfordret, og disse ting er jo afhængigt af, at nakken fungerer som den skal.

Fremrykning af tid…
Allerede dagen efter fik vi brev fra Rigshospitalet – vi skulle møde 30. september til en vurdering.

Onsdag eftermiddag ringede telefonen dog igen – nu havde man fremrykket tiden til i dag, den 18. september. 

Neurokirurgen som vi havde møde med i dag var ganske klar i mælet: Der skal operation til, og helst inden så længe.

Antons førlighed er truet hvis ikke der opereres – så indenfor 14 dage skal han på operationsbordet. Ikke den sjoveste besked, men vi havde omvendt også forberedt os på det, der måske var endnu værre herhjemme – så hvor spøjst det end lyder, så er vi faktisk glade og lidt lettede i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *